tirsdag 25. april 2017

VIKTIG INFO ANGÅENDE SERIEKAMPER OG LAGINNDELING, SAMT INFO OM CUPER

Vi er nå så heldige at vi har mange spillere på J06 (19 spillere). Flere er nye og vi har et stort sprik i ferdighetsnivå i gruppa. Vi søker å tilpasse lagfordelingen slik at hver enkelt spiller får kamper hvor hun opplever mestring.



Årvoll IL har besluttet at alle serielag i samme årskull skal påmeldes samme nivå, derfor har vi meldt på J06 i middels nivå. Vi følger i tillegg Årvoll-modellen, hvor vi gir ekstra utfordringer gjennom kamper i J05-serien til de spillere som er mest modne for dette. Vi prøver allikevel å fordele kampene slik at alle får tilbud om tilnærmet like mange kamper gjennom sesongen. Dette betyr at alle jenter får tilbud om 1-2 kamper i uka. Ønsker din datter kun å spille en kamp i uka, gi oss raskt beskjed. Vi har meldt på tre serielag, to i J06 og et lag i J05.
Reserver allerede nå alle onsdager til kamp!
To av serielagene har kamper nesten hver onsdag, så alle må belage seg på kamp denne ukedagen. Kampfordeling legges ut på bloggen senest 1 uke i forkant.
Om du ikke kan stille til kamp, gi beskjed direkte til lagleder så tidlig som mulig.

Hjemmedommere
Vi trenger alltid en dommer til hjemmekamper. Ofte vil det bare være en lagleder tilstede sammen med laget i kamp, og da er vi avhengig av hjelp fra dere foreldre til dommerjobben. Gi oss gjerne beskjed de som kan stille som dommer innimellom!

Husk
Alle må ha på leggskinner og ha med drikkeflaske (og ball på trening).
Til kamp er det oppmøte klar til oppvarming senest 20 min. før kampstart.
Vi oppfordrer til samkjøring til bortekamper, de som har ekstra plass i bilen bes gi beskjed på Facebook-siden. De som trenger at datteren sitter på  med andre er selv ansvarlig for å booke ledig plass.

Har din datter eller dere foresatte spørsmål er dere velkomne til å ta kontakt.

Vi tar en prat omkring dette med jentene på trening førstkommende mandag, 24.april.

KORT INFO OM KOMMENDE CUPER

Asker Jentecup 21.mai, 2 lag påmeldt, hold av dagen!

Norway Cup, utgår da det var for få jenter og lagledere som kunne stille.

Sandar Cup, det blir påmeldt 1 lag med de 7 jenter sm har meldt seg på (Kersti, Ingvill, Ine, Lisa, Isabel, LeaM og IdaA), hold av helgen 11.-13. august!

MAXI-turneringen HAMAR 25.-27.august. Det er påmeldt 2 lag som skal bo sammen på Rollsløkka skole med gangavstand til mat/kamparena.

14 spillere er påmeldt Hamar: Maria, Elise, IdaM, Thea, Iselin, Signe, Othilie, Kersti, Ingvill, Ine, Lisa, Isabel, LeaM og IdaA

16.-17.september Årvoll 3v3 cup